Apadrina un cavall

O7A6200

L’apadrinament és un programa que ARRE ofereix per gent que vulgui tenir cura, contacte i aprenentatge amb un cavall del centre a canvi d’aportar una quantitat mensual voluntària de 30€ destinats a la manutenció dels cavalls, i ell i la família gaudiran d’activitats subvencionades per facilitar un contacte periòdic amb el cavall, en aquestes activitats màgiques s’apren a respectar l’entorn i descobrir pas a pas el món del cavall, participar en la cura i les tasques diàries del centre, conèixer com és aquest magnífic animal i com es comporta i establir un vincle d’unió i amistat que enforteix la confiança personal en tots els camps i apren jugant i descobrint en un entorn natural amb uns ensenyaments dirigits a la sensibilització de l’usuari cap al respecte dels animals i medi, a través d’una relació harmoniosa i natural amb el cavall que aposta per l’amistat i un llenguatge sincer no verbal, que alhora potencia la part expressiva de l’usuari, sent conscient del seu cos enriquint-se de seguretat en si mateix i alhora descobrint el del seu amic equí. La serenitat que cal emprar per crear l’ambient propici per la comunicació no verbal, equilibra l’estat emocional i de manera inconscient gestiona les emocions en altres camps, facilitant l’atenció i la concentració en l’estudi, la feina o en altres àmbits.

La durada mínima de l’acord serà d’un any a partir de la data de l’apadrinament, passat aquest termini l’apadrinador haurà de comunicar la baixa o s’entendrà que es continua amb l’apadrinament de l’equí.

L’apadrinador pot raspallar, passejar el cavall del ramal, ajudar en les tasques diàries en l’associació i exercicis de manteniment del cavall assessorat per algú del centre dins l’horari establert, segons estació de l’any.

Es possible dur regals i aliments als cavalls, com pomes, pastanagues, remolatxa i tota mena de fruita dolça, pa ben sec, o algun preparat específiperò per seguretat cal avisar al cuidador abans de donar-li a l’equí/ns i aquest us aconsellarà com fer-ho.

Fes-te soci

Pots col·laborar amb aquest programa de recuperació d’equins d’ARRE fen-te soci. La quota de soci es de 10€ mensuals. Un cop al mes fem una trobada de socis i apadrinadors per disfrutar mimar els equins i compartir experiències.

Fes-te voluntari

Si ets amant dels animals i t’agraden els cavalls, pots col·laborar en les tasques de l’associació aportant la teva ajuda com a voluntari.

Adopció i cessió de cavalls

Si estas interessat en acollir un cavall, posat en contacte amb ARRE i t’enviarem un correu amb els requisits per poder adoptar.

Si tens un cavall i el vols oferir en adopció, posat en contacte amb ARRE i a través d’un contracte li garantim un bon tracte i una llar adient.

Activitats

Vine a muntar a cavall amb nosaltres. La totalitat dels beneficis va destinada al manteniment i recuperació dels cavalls.

Activitats hípiques i relacionades amb el món del cavall i els seu entorn, de foració contínua, dirigides a apadrinadors. Segons calendari d’activitats, minim un cop per setmana.

Visites guiades a cavall o poni per a tothom. Horaris concrets.

Fes un donatiu

ES71 2085 9471 8403 3029 3145

Fes un micro-donatiu

https://www.teaming.net/arre

Adquereix un producte ARRE

Son productes que elabora la protectora ARRE, amb l’objectiu de recaudar fons pel manteniment dels nostres animals.